The Fellow

2019 –
East Village, San Diego, CA.

Two slender towers define the massing of the building. A “V” shaped, sliced void between the two volumes allows the length of the exterior façade to increase, maximizing the exposure towards the ocean views. The architectural elements are honest and raw, with thoughtful consideration to the internal spaces defined within the exposed concrete structure. Lush gardens infiltrate throughout the building, complimented by wooden undertones and an abundance of natural light. These natural elements help to soften the atmospheric quality of the building and its space, while celebrating the imperfections. The building breathes with natural ventilation through expansive open-air circulator systems, welcoming spontaneous encounters among the residents and fostering community at a variety of scales.

The Fellow aims to harness a boutique and crafted living environment that is meaningful towards individual well-being.